Bignè salati con crema di piselli

Bignè salati con crema di piselli

3.5 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
20 pezzi

Składniki

Bignè
  • di acqua
    1075 g
  • di burro a pezzi
    25 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di farina tipo 00
    90 g
  • uova
    2
Crema
  • di pistacchi al naturale sgusciati
    30 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di cipolla a pezzi
    70 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di acqua
    100 g
  • di piselli surgelati
    250 g
  • di ricotta fresca scolata
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di basilico fresco lavate
    5 foglie

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 285 kcal / 1192 kJ
Białko 14.4 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...