
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z pora
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 porcji
Składniki
-
500 g wody
-
3 jajka
-
200 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
-
200 g pora tylko biała część, pokrojonego w 1 mm plastry
-
280 g kukurydzy, konserwowej odsączonej z zalewy (1 puszka)
-
2 - 3 łyżki majonezu
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
¼ łyżeczki soli
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
162.2 kcal /
678.6 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
190 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska