Pasta bezjajeczna

Pasta bezjajeczna

4.3 198 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Cały przepis

Składniki

  • tofu, świeżego pokrojonego na kawałki
    180 g
  • białej ciecierzycy, z puszki odsączonej z zalewy (patrz wskazówka)
    120 g
  • musztardy
    40 g
  • oleju rzepakowego
    10 g
  • czarnej soli, kala namak
    1 łyżeczka
  • kurkumy, mielonej
    ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 Cały przepis

Kalorie 585 kcal / 2451 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 2600 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...