
Urządzenia i Akcesoria
Pasta bezjajeczna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Cały przepis
Składniki
-
tofu, świeżego pokrojonego na kawałki180 g
-
białej ciecierzycy, z puszki odsączonej z zalewy (patrz wskazówka)120 g
-
musztardy40 g
-
oleju rzepakowego10 g
-
czarnej soli, kala namak1 łyżeczka
-
kurkumy, mielonej½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
585 kcal /
2451 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
2600 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WEGE ENERGIA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasztet warzywny z soczewicą
2 godz. 30 min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3 godz.
Pasztet sojowy z pistacjami
15 godz.
Wegański majonez
15 min
Tatar z fasoli
5 min
Wegańskie masło z aquafabą
2 godz. 25 min
Wegańskie "mięso"
1 godz. 15 min
Pasta z cukinii i soczewicy
1 godz. 10 min
Wegański ser
6 godz. 40 min
Pasta wegetariańska
10 min
Pasta kanapkowa curry z ciecierzycy i soczewicy
40 min
Kotlety z kaszy gryczanej i czarnej fasoli
1 godz. 10 min