Urządzenia i Akcesoria
Pasta bezjajeczna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
180 g tofu, świeżego pokrojonego na kawałki
-
120 g białej ciecierzycy, z puszki odsączonej z zalewy (patrz wskazówka)
-
40 g musztardy
-
10 g oleju rzepakowego
-
1 łyżeczka czarnej soli, kala namak
-
½ łyżeczki kurkumy, mielonej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
742.9 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
700.3 kJ /
167.1 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WEGE ENERGIA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kalarepa à la ryba po grecku
50 min
Wegańskie "mięso"
1 godz. 15 min
Kotlety z batatów ze słonecznikiem i siemieniem lnianym
25 min
Wegański parmezan
25 min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 godz. 10 min
Burgery z komosy ryżowej i czarnej fasoli
1 godz.
Kotlety z kaszy gryczanej i czarnej fasoli
1 godz. 10 min
Pasztet warzywny z soczewicą
2 godz. 30 min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3 godz.
Naleśniki z ciecierzycy z farszem z suszonych pomidorów i rukolą
45 min
Pasta kanapkowa curry z ciecierzycy i soczewicy
40 min
Kotleciki pietruszkowe
25 min