
Urządzenia i Akcesoria
Pasta bezjajeczna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Cały przepis
Składniki
-
tofu, świeżego pokrojonego na kawałki180 g
-
białej ciecierzycy, z puszki odsączonej z zalewy (patrz wskazówka)120 g
-
musztardy40 g
-
oleju rzepakowego10 g
-
czarnej soli, kala namak1 łyżeczka
-
kurkumy, mielonej½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
585 kcal /
2451 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
2600 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WEGE ENERGIA
10 Przepisów
Polska
Polska