
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z makreli wędzonej
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
50 g cebuli przekrojonej na pół
-
50 - 70 g ogórków kiszonych odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
-
300 g makreli, wędzonej bez skóry i ości, podzielonej na kawałki
-
1 łyżka majonezu
-
2 łyżeczki musztardy
-
pieprz czarny, mielony do smaku
-
1 - 2 łyżki szczypiorku posiekanego (opcjonalnie)
-
sól do smaku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
129.4 kcal /
541.5 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
1.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
83.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pâté z wędzonego pstrąga
1 godz. 20 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z wędliny
10 min