Mielenie mięsa

3.9 593 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
300 g

Składniki

  • 300 g mięsa, bez ścięgien i kości pokrojonego na kawałki (3 cm), częściowo zamrożone w jednej warstwie (30-60 minut)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 g

Sód 0 mg
Białko 75 g
Kalorie 2604 kJ / 621 kcal
Tłuszcz 45 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 42 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...