Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'amandes effilées
- 30 g de cassonade
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de mascarpone, très froid
- 400 g de crème de marrons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2652 kJ / 634 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 79 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Cheesecake à la crème de marron
3h 30min
Verrines marron et chocolat
20min
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3 Std. 20 Min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5h 30min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Minitartelettes à la crème de marrons
5h
Tiramisu aux poires et crème de marron
35min
Entremets ananas aux petits-beurre
3sa 15 dk
Coulants au citron
1h
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3h 45min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1h