Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 8 brins d'origan frais
- 8 c. à soupe d'huile d'olive
- 8 côtelettes d'agneau
- 1 c. à café de miel
-
1
c. à soupe de vinaigre de cidre
lub 1 c. à soupe de jus de citron - 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 tomates ananas, coupées en lamelles
- 2 courgettes jaunes, coupées en fines lamelles
- fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1666 kJ / 401 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 31 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aubergines farcies
1h 15min
Brochettes de poulet et fenouil mariné à la thaïe
4 Std. 50 Min
Brochettes de poulet aux épices
2sa 40 dk
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55min
Sardines grillées
15min
Pâtes aux moules, raisins et pignons
20min
Tajine de veau aux coings
1h 10min
Daurade à l'ail
40min
Mâche aux pommes de terre rôties, jus d'agrumes
1u.
Parmentier d'agneau
2h 5 min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 Std. 45 Min
Aubergine farcie
1 Std. 5 Min