
Urządzenia i Akcesoria
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua650 g
-
di asparagi bianchi800
-
di burro a pezzi250 g
-
di succo di limone, spremuto fresco1 cucchiaio
-
tuorli3
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 cucchiaino
-
di yogurt greco bianco150 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
618.2 kcal /
2587.2 kJ
Białko
13.5 g
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
7.8 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

È primavera
25 Przepisów
Włochy
Włochy