Wersje kompatybilne
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g di acqua
- 800 di asparagi bianchi
- 250 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 3 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 150 g di yogurt greco bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2587.2 kJ / 618.2 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di porri
40p
Asparagi e patate con salsa olandese
50 Min
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Salsa bolzanina
15 min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40p
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40p