
Urządzenia i Akcesoria
Crema di asparagi e curcuma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 porzioni
Składniki
-
di anacardi30 g
-
di asparagi puliti, i gambi a tocchetti e le punte500 g
-
di cipolla bianca a pezzi100 g
-
foglie di lattuga a pezzi5 - 6
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di acqua450 g
-
dado per brodo vegetale1
-
di curcuma in polvere2 cucchiaini
-
di sale1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
92 kcal /
385 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Smart food
5 Przepisów
Włochy
Włochy