Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de alitas de pollo en trozos
- 25 g de setas negras chinas secas (oreja de Judas)
- 5 setas shiitake frescas
- 2 de cebolletas rectas tiernas
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca (2-3 cm)
- 60 g de salsa de ostras
- 50 g de salsa de soja
- 1 cucharada de aceite de sésamo tostado
- 400 g de agua
- 50 g de salsa tailandesa de chiles para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Białko
- 48.07 g
- Węglowodany
- 3.77 g
- Tłuszcz
- 26.3 g
- Błonnik
- 0.46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30min
Perdices confitadas
26u. 30min
Patatas al vapor
30min
Puré de patata y verduras
45min
Estofado de cordero con hinojo
50min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Estofado de ciervo
1 Std.
Papillote de cordero con tomate y queso feta
40min
Lubina a la cantonesa - China
25 Min
Áspic de verduras y huevo
4h
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 Min