Courge spaghetti sauce chorizo

Courge spaghetti sauce chorizo

4.6 550 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 courge spaghetti coupée en deux et épépinée
  • 10 g d'huile d'olive
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de cumin en poudre
  • 500 g d'eau
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 60 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
  • 100 g de chorizo coupé en cubes (1 cm)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 490 kcal / 2032.8 kJ
Białko 16.2 g
Tłuszcz 40.2 g
Węglowodany 14.8 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...