Risotto au chou-fleur
TM6 TM5 TM31

Risotto au chou-fleur

3.9 (323 oceny)

Składniki

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 400 g de bouquets de chou-fleur
  • 50 g d'échalotes, coupées en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1030.3 kJ / 271 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
29.2 g
Tłuszcz
9.7 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Błonnik
1.8 g
Sód
379.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy