Mini panzerotti al pecorino

Mini panzerotti al pecorino

4.7 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
30 pezzi

Składniki

Impasto
  • 200 g di burro congelato, a pezzi
  • 200 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 200 g di pecorino a pezzi
  • 1 cipollotto a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di vino bianco
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
  • latte q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 110 kcal / 460 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...