![Ghirlanda centrotavola Ghirlanda centrotavola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F2C4039-F235-4B94-958C-5FC6D4886D30/Derivates/2F1A3925-FF05-41B8-AE67-EF4B92C33F9D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g di speck a cubetti (2 cm)
lub 100 g di coppa a cubetti (2 cm) -
100
g di formaggio Asiago a pezzi (3 cm)
lub 100 g di Provolone a pezzi (3 cm) - 250 g di acqua
- 40 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
lub 500 g di farina tipo 00 - 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di latte
- 1 cucchiaio di semi di papavero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini centrotavola
4 Std. 15 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Stella di pane
3h 30min
Lanterna di frolla
1h 30min
Letterine segnaposto
5h 15min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45 min
Colomba salata
3hod. 10min
Colomba salata mortadella e pistacchi
1 Std.
Corona di pan di pizza
4h
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15 min
Pane scugnizzo
2h