Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
TM5 TM6

Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola

4.5 (15 ocen)

Składniki

  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 280 g di latte + q.b.
  • 30 g di zucchero
  • 300 g di farina manitoba
  • 300 g di farina multicereali + q.b.
  • 1 uovo medio
  • 50 g di burro morbido a tocchetti
  • 10 g di sale
  • 50 g di burro fuso
  • 2 cucchiai di semi misti
  • 150 g di prosciutto crudo a fette
  • 1 mazzetto di rucola, le foglioline lavate e asciugate

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1008 kJ / 241 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
30.9 g
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy