Urządzenia i Akcesoria
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 6 godz.
16 pezzi
Składniki
-
15 g di lievito di birra fresco
-
280 g di latte + q.b.
-
30 g zucchero
-
300 g di farina manitoba
-
300 g di farina multicereali + q.b.
-
1 uovo medio
-
50 g di burro morbido a tocchetti
-
10 g di sale
-
50 g di burro fuso
-
2 cucchiai di semi misti
-
150 g di prosciutto crudo a fette
-
1 mazzetto di rucola le foglioline lavate e asciugate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
8.3 g
Kalorie
1008 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
30.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Passione croissant
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ghirlanda centrotavola
5 godz. 5 min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Piadina romagnola
15 min
Croissant con tonno affumicato
6 godz.
Mini brioche con mousse al salame e stracchino
6 godz.
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5 godz. 30 min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5 godz. 30 min
Sandwich colorati
3 godz. 15 min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Friselle
4 godz.