
Urządzenia i Akcesoria
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 6 godz.
16 pezzi
Składniki
-
15 g di lievito di birra fresco
-
280 g di latte + q.b.
-
30 g di zucchero
-
300 g di farina manitoba
-
300 g di farina multicereali + q.b.
-
1 uovo medio
-
50 g di burro morbido a tocchetti
-
10 g di sale
-
50 g di burro fuso
-
2 cucchiai di semi misti
-
150 g di prosciutto crudo a fette
-
1 mazzetto di rucola le foglioline lavate e asciugate
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
241 kcal /
1008 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
30.9 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Passione croissant
10 Przepisów
Włochy
Włochy