
Urządzenia i Akcesoria
Pariser bullar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
32 porzioni
Składniki
Bomboloni
-
100 g di burro morbido a pezzi
-
200 di latte
-
60 g di zucchero
-
25 g di lievito di birra fresco
-
1 uovo
-
450 g di farina tipo 00 + q.b.
-
5 g di sale
Terminare la preparazione
-
1 dose di crema Bimby come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
-
burro (opcjonalnie) fuso a piacere
-
zucchero (opcjonalnie) a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
119 kcal /
498 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
18.6 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Piccola pasticceria
10 Przepisów
Włochy
Włochy