Pariser bullar

Pariser bullar

4.8 30 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
32 porzioni

Składniki

Bomboloni
  • 100 g di burro morbido a pezzi
  • 200 di latte
  • 60 g di zucchero
  • 25 g di lievito di birra fresco
    1 bustina di lievito di birra disidratato
  • 1 uovo
  • 450 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 5 g di sale
Terminare la preparazione
  • 1 dose di crema Bimby come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
    1 dose di crema gianduia, come da Libro "Le mie ricette con Bimby®" (o confettura)
  • burro (opcjonalnie) fuso a piacere
  • zucchero (opcjonalnie) a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 119 kcal / 498 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 18.6 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...