Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Pouletbrustfilets, in Stücken (2 cm)
- 100 g Naturjoghurt
- 150 g Tikka-Paste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- pflanzliches Öl zum Einfetten
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1219 kJ / 291 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panang-Curry
45min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10min
Rippchen mit Süss-Sauer-Sauce
40min
Koriander-Naan
1h 15min
Butter Chicken
50min
Ghee
20min
Tikka-Paste
1h
Crevetten Sweet and Sour
40min
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40min
Schnelles Indian Butter Chicken
45min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min