Urządzenia i Akcesoria
Chicken Tikka
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Pouletbrustfilets in Stücken (2 cm)500 g
-
Naturjoghurt100 g
-
Tikka-Paste selbst gemacht (siehe Tipp)150 g
-
pflanzliches Öl zum Einfetten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
39 g
Kalorie
1219 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Tom Yum
45 min
Chicken Teriyaki
45 min
Butter Chicken
50 min
Tikka-Paste
1 godz.
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Low Meat Mexican Stuffed Peppers
45 min
Gebratenes Poulet auf Most-Gemüse
2 godz.
Pouletbrust Metaxa
1 godz.
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Spargel Brokkoli (Bimi) mit Sojasauce
10 min
Schnelles Indian Butter Chicken
45 min