Low Meat Cannelloni mit Krautstiel

5.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portion

Składniki

Füllung
  • Knoblauchzehe
    2 - 3
  • Stangensellerie in Stücken (4 cm)
    360 g
  • Karotten in Stücken (4 cm)
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Wasser
    50 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Frischkäse
    100 g
  • Haferflocken
    100 g
  • Rindshackfleisch zerzupft
    150 g
  • Kräutermischung der Provence
    2 TL
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 TL
Béchamel
  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    100 g
  • frische Petersilie abgezupft
    20 g
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Milch
    900 g
  • Weissmehl
    85 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    ½ TL
Fertigstellung
  • Krautstiel entstrunkt, grob gehackt
    200 g
    200 g Blattspinat, frisch, oder Mangold
  • Mozzarella abgetropft, gezupft
    125 g
  • Cannelloni ohne vorkochen
    300 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1827.3 mg
Białko 32.9 g
Kalorie 3623.4 kJ / 866 kcal
Tłuszcz 53.6 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 24 g
Węglowodany 79 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...