Tarte aux coings

Tarte aux coings

1.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
16 tranches

Składniki

Coings cuits lentement
  • d'eau
    1500 g
  • de sucre
    800 g
  • coings nettoyés et coupés en 2
    6
  • d'amandes, avec peau
    250 g
  • de jus de citron, fraîchement pressé
    100 g
Cake
  • de sucre
    160 g
  • de beurre en cubes, et plus pour graisser
    125 g
  • oeuf, de taille moyenne (53-63 g)
    1
  • de farine fermentante
    150 g
  • de café fait maison
    3 c. à soupe
  • de levure chimique
    ½ c. à café
  • du sucre glace pour saupoudrer
  • de la crème pour accompagner

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 451 kcal / 1887 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 79 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...