
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de beurre non salé, prévoir une quantité supplémentaire pour beurrer
- 30 g de parmesan coupé en cubes
- 175 g de crème à cuisson, 30-40% M.G.
- 60 g d'oignons coupés en morceaux
- 1 feuille de laurier séchée
- ½ c. à thé de noix de muscade en poudre
- 6 grains de poivre noir
- 1 c. à thé de sel
- 3 œufs de gros calibre
- 30 g de farine tout usage
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche hachée
- ¼ c. à thé de poivre blanc moulu
- 115 g de fromage de chèvre au poivre (85 g coupé en morceaux et 30 g émietté)
- eau bouillante
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 474.1 kcal / 1983.6 kJ
- Białko
- 19.9 g
- Tłuszcz
- 39.5 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.9 g
- Sód
- 897 mg