Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière Mode Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 bocal
Składniki
-
500 g de lait
-
70 g de sucre en poudre
-
60 g de farine de blé
-
2 œufs
-
2 jaunes d'œufs
-
1 gousse de vanille
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
445 mg
Białko
47 g
Kalorie
4980 kJ /
1188 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
131 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paris-brest
3 godz. 10 min
Crème anglaise Mode Sauce
15 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 godz. 45 min
Crème pâtissière XXL
15 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 min
Pâte brisée XL
10 min
Caramel de base
25 min
Pâte sucrée
1 godz. 50 min
Génoise
50 min
Pâte sablée
1 godz. 25 min
Caramel liquide
25 min