
Urządzenia i Akcesoria
Sauce choron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 bocal
Składniki
-
2 - 3 brins d'estragon frais
-
2 - 3 brins de cerfeuil frais
-
1 tomate (50 g env.)
-
80 g d'échalotes
-
80 g de vinaigre de vin blanc
-
180 g de beurre coupé en morceaux
-
4 jaunes d'œufs
-
¼ - ½ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre moulu
-
1 - 2 c. à café de concentré de tomate
Wartości odżywcze na 2 bocal
Kalorie
1885 kcal /
7899 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
195 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Sód
1335 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mode sauce
17 Przepisów
Francja
Francja