Sauce choron
TM6

Sauce choron

4.2 (13 ocen)

Składniki

  • 2 - 3 brins d'estragon frais
  • 2 - 3 brins de cerfeuil frais
  • 1 tomate (50 g env.)
  • 80 g d'échalotes
  • 80 g de vinaigre de vin blanc
  • 180 g de beurre, coupé en morceaux
  • 4 jaunes d'œufs
  • ¼ - ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 - 2 c. à café de concentré de tomate

Wartości odżywcze
na 2 bocal
Kalorie
7899 kJ / 1885 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
195 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Błonnik
2.8 g
Sód
1335 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy