Sauce choron

Sauce choron

4.3 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 bocal

Składniki

  • 2 - 3 brins d'estragon frais
  • 2 - 3 brins de cerfeuil frais
  • 1 tomate (50 g env.)
  • 80 g d'échalotes
  • 80 g de vinaigre de vin blanc
  • 180 g de beurre coupé en morceaux
  • 4 jaunes d'œufs
  • ¼ - ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 - 2 c. à café de concentré de tomate

Wartości odżywcze na 2 bocal

Kalorie 1885 kcal / 7899 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 195 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 104 g
Sód 1335 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...