Urządzenia i Akcesoria
Sauce choron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 bocal
Składniki
-
2 - 3 brins d'estragon frais
-
2 - 3 brins de cerfeuil frais
-
1 tomate (50 g env.)
-
80 g d'échalotes
-
80 g de vinaigre de vin blanc
-
180 g de beurre coupé en morceaux
-
4 jaunes d'œufs
-
¼ - ½ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre moulu
-
1 - 2 c. à café de concentré de tomate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 bocal
Sód
1335 mg
Białko
27 g
Kalorie
7899 kJ /
1885 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode sauce
17 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce hollandaise
15 min
Parfait au caramel
7 godz.
Sauce béarnaise
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au poivre vert
20 min
Sauce choron
20 min
Cocktail rhubarbe-menthe
2 godz.
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce hollandaise
25 min
Sauce béarnaise
40 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min