Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di scalogno
- 130 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2176 kJ / 520 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 40.6 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crauti e würstel
35 min
Semolino dolce
1 Std.
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Fonduta
8 Std. 20 Min
Flan di carote
50min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Uova mimosa con sardine
35 min
Crêpes alle zucchine
1h 15min
Mini bonet
2 Std.
Bagna cauda
35 min
Flan di cavolfiore
45min
Bonèt
2 Std.