Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cottura dei gamberi
- 400 g di acqua
- 300 g di misticanza, lavata
- 150 g di finocchi
- 400 g di code di mazzancolle, pulite
- 1 mango maturo
Dressing alla senape
- 5 g di senape di Digione, sciolta in 10 g di acqua
- 10 g di aceto di vino bianco
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 715 kJ / 171 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min
Insalata di totano e piselli al lime
1 godz.
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Insalata di crescione con polpo e gamberi
40min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1 godz.
Polpo agli agrumi
1 godz.
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min