![Salmone in tocchi con salsa mousseline Salmone in tocchi con salsa mousseline](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82CDA4DA-A692-4612-AE5C-A7C05FF59FB0/Derivates/127F7848-8947-417B-AD6F-42CC451952D8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di maionese
- 400 g di broccoli verdi in 12 cimette (peso netto 250 g circa)
- 400 g di trancio di salmone fresco, in 12 cubi (2x3 cm, vedere consigli)
- 400 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1908 kJ / 456 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 38.6 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Spiedini di salmone e avocado
1h
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h