Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di maionese
- 400 g di broccoli verdi in 12 cimette (peso netto 250 g circa)
- 400 g di trancio di salmone fresco, in 12 cubi (2x3 cm, vedere consigli)
- 400 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2120.3 kJ / 506.8 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 257.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Salmone al cartoccio
35 Min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45min
Merluzzo pere e noci
35 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min