![Zuppetta di pomodoro e peperone Zuppetta di pomodoro e peperone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/124828_0-595-4872-4872.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 340 g di pomodori freschi, a metà
- 140 g di cimette di cavolfiore, a pezzi
- 170 g di peperone rosso, in quarti, senza semi
- 120 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata russa di barbabietole
1 Std. 10 Min
Tortini di riso con carne
2h 30 min
Insalata russa di barbabietole
1 Std. 10 Min
Minestra a crudo
30min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1 Std. 10 Min
Virtù teramane
1h
Fave in umido
1h
Caponata di mele
50 Min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Fagioli alla contadina
35 Min
Carote al Marsala
25min
Frittata di verdure
1 Std. 10 Min