Zuppetta di pomodoro e peperone

Zuppetta di pomodoro e peperone

4.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di pomodori freschi a metà
    340 g
  • di cimette di cavolfiore a pezzi
    140 g
  • di peperone rosso in quarti, senza semi
    170 g
  • di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi
    120 g
    15 g di barbabietola rossa, sott'aceto
  • di olio extravergine di oliva
    2 cucchiai
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino
  • di prezzemolo fresco le foglioline
    2 rametti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 121 kcal / 505 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...