Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 340 g di pomodori freschi, a metà
- 140 g di cimette di cavolfiore, a pezzi
- 170 g di peperone rosso, in quarti, senza semi
- 120 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle tritate
5 Min
Verdure saporite
40 min.
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 min.
Patate dolci ripiene (vegan)
1hod. 50min
Zuppa di patate e mais
55 min.
Insalata di patate con senape e menta
55 min.
Cous cous spinaci e uvetta
45 min.
Cavolo farcito
1h 10 min.
Carpaccio di melanzane
45 min.
Verdure al curry
1h
Insalata rossa
35min
Caponata di verdure delle Madonie
50 min.