Zuppetta di pomodoro e peperone
TM5 TM6

Zuppetta di pomodoro e peperone

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 340 g di pomodori freschi, a metà
  • 140 g di cimette di cavolfiore, a pezzi
  • 170 g di peperone rosso, in quarti, senza semi
  • 120 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
505 kJ / 121 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
8.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy