
Urządzenia i Akcesoria
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)1
-
di riso selvaggio180 g
-
di acqua1200 g
-
di cimette di broccoli500 g
-
di filetti di salmone fresco600 - 800 g
-
di sale2 pizzichi
-
di pepe macinato1 pizzico
-
limone la scorza e il succo1
-
di latte200 g
-
di farina30 g
-
di burro30 g
-
di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per guarnire1 rametto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
530 kcal /
2217 kJ
Białko
43.8 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tutto in uno
9 Przepisów
Włochy
Włochy