Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto

Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto

4.2 84 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • di riso selvaggio
    180 g
  • di acqua
    1200 g
  • di cimette di broccoli
    500 g
  • di filetti di salmone fresco
    600 - 800 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • limone la scorza e il succo
    1
  • di latte
    200 g
  • di farina
    30 g
  • di burro
    30 g
  • di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per guarnire
    1 rametto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 530 kcal / 2217 kJ
Białko 43.8 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 44.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...