Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto

Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto

4.2 86 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 180 g di riso selvaggio
  • 1200 g di acqua
  • 500 g di cimette di broccoli
  • 600 - 800 g di filetti di salmone fresco
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 1 limone la scorza e il succo
  • 200 g di latte
  • 30 g di farina
  • 30 g di burro
  • 1 rametto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per guarnire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 530 kcal / 2217 kJ
Białko 43.8 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 44.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...