Cuisson du millet
TM6

Cuisson du millet

2.9 (19 ocen)

Składniki

  • 300 - 400 g de millet en grains
  • 600 - 800 g d'eau
  • 20 - 35 g d'huile végétale
  • ½ - 1 c. à café de sel

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1887.5 kJ / 450 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
68.8 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
3.5 g
Sód
612.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy