Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 400 g de millet en grains
- 600 - 800 g d'eau
- 20 - 35 g d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1887.5 kJ / 450 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 68.8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 612.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de pois chiches et épinards
1 Std.
Cuire du riz long complet
55 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Cuisson du riz au jasmin
35min
Yaourt au lait de brebis
13h 10min
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Yaourt végétal au lait d'amande
12 Std. 15 Min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Légumes racines et céréales mélangées
3h 15min
Riz complet végétarien
40min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 Min