Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 35 g d'huile d'olive
- 350 g de bar, détaillé en petits dés (1 bar entier de 700 g environ) (voir "Conseil(s)")
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 765.5 kJ / 183.8 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 258 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Saint-Jacques en nage épicée
25min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Ceviche de poisson
30min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 min
Tartare de dorade à la thaïe
1h 15min
Tartare de dorade à la mangue
10 min
Saumon gravlax
60h 30min
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40min
Ceviche de dorade
10 min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min