Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'oignon nouveau
- 200 g de poivron rouge, coupé en morceaux (1 cm env.)
- 100 g de tomate, coupée en quatre
- 150 g de concombre, épluché et coupé en tronçons
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 125 g de framboises, fraîches ou surgelées
-
10
gouttes d'huile de sésame
lub 10 gouttes d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 219.5 kJ / 52.5 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 204.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho indien
2 godz.
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2 Std. 10 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Gaspacho mangue-avocat
10min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de concombre aux fraises
45 min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min