Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 356 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Feuilleté de poisson aux vapeurs d'agrumes
1u.
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2u.
Bar au beurre de groseilles
55min
Banh Cuon
40min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30min
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50min
Cabillaud au pistou et légumes confits
50min
Râbles de lapin farcis à la normande
1h 15min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1h 15min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15min
Cabillaud aux petits pois
1h 40min