Urządzenia i Akcesoria
Sernik na zimno z galaretką i owocami
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 kawałków
Składniki
-
1 opakowanie galaretki brzoskwiniowej, w proszku, słodzonej (do masy serowej)
-
woda gorąca, do rozpuszczenia galaretek
-
1 opakowanie galaretki wiśniowej, w proszku, słodzonej (na wierzch sernika)
-
100 g cukru
-
60 g masła pokrojonego na kawałki
-
500 g twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki
-
1 opakowanie herbatników, (100 g)1 opakowanie biszkoptów (100 g)
-
brzoskwinie, z puszkiowoce świeże (np. truskawki, banany, maliny)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Sód
31 mg
Białko
10 g
Kalorie
956 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Islandzki sernik na zimno z jagodami
6 godz. 30 min
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8 godz.
Sernik jogurtowy z brzoskwiniami
15 godz.
Ciasto z truskawkami
8 godz. 30 min
Sernik z mascarpone na zimno (bez cukru)
4 godz. 30 min
Ciasto z pianką truskawkową
6 godz. 25 min
Budyniowo-sernikowe ciasto na zimno
3 godz. 20 min
Sernik truskawkowy na zimno
8 godz. 30 min
Sernik gotowany
7 godz. 40 min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6 godz. 50 min
Sernik rosa
1 godz. 30 min
Sernik królewski
4 godz. 35 min