Urządzenia i Akcesoria
Zupa krem z cukinii
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
50 g cebuli przekrojonej na pół
-
1 ząbek czosnku (opcjonalnie)
-
700 g cukinii pokrojonej na kawałki
-
500 g wody
-
1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona1 czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
sól dodatkowa porcja do smaku
-
pieprz czarny, mielony dodatkowa porcja do smaku
-
10 g masła
-
40 g serka kremowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
5.2 g
Kalorie
400.7 kJ /
95.7 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50 min
Zupa krem z zielonych szparagów
30 min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55 min
Zupa krem z porów
30 min
Zupa krem z groszku
40 min
Zupa krem z zielonego ogórka
25 min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35 min
Zupa krem z pomidorów
30 min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35 min
Zupa z białych warzyw
45 min
Zupa krem z warzyw
35 min
Krem z dyni piżmowej z mleczkiem kokosowym
30 min