Duszone warzywa
TM6 TM5

Duszone warzywa

4.4 (70 ocen)

Składniki

  • 2 ząbki czosnku
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 300 g kapusty pak choi, pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
  • ½ łyżeczki soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
143 kJ / 34.2 kcal
Białko
1.2 g
Węglowodany
2.2 g
Tłuszcz
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
0.8 g
Sód
339.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy