Pasztet pieczarkowy

Pasztet pieczarkowy

4.5 1.1K oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porcji

Składniki

  • 3 jajka
  • 3 kromki chleba białego, tostowego (ok. 100 g)
  • 200 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
  • 30 g oleju słonecznikowego
  • 300 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki
  • 1 łyżeczka soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 2 gałązki tymianku, świeżego tylko liście

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 148 kcal / 621 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 13.5 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...