Urządzenia i Akcesoria
Pasztet pieczarkowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porcji
Składniki
-
3 jajka
-
3 kromki chleba białego, tostowego (ok. 100 g)
-
200 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
30 g oleju słonecznikowego
-
300 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki
-
1 łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
2 gałązki tymianku, świeżego tylko liście
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
6.3 g
Kalorie
621 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasztet z brukwi
2h 5min
Klops z papryką i jajkiem
1h 40min
Paprykarz ze śledziem
1h 30min
Wytrawne racuchy z grzybami
40min
Grzyby z czosnkiem
20min
Pasztet sojowy z pistacjami
15h
Pasztet z selera
2h
Tatar z fasoli
5min
Kawior z pieczarek
30min
Pasztet warzywny z soczewicą
2h 30min
Stroganow z pieczarek
35min
Zapiekanka z kaszy gryczanej
1h 40min