
Urządzenia i Akcesoria
Pasztet pieczarkowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porcji
Składniki
-
3 jajka
-
3 kromki chleba białego, tostowego (ok. 100 g)
-
200 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
30 g oleju słonecznikowego
-
300 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki
-
1 łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
2 gałązki tymianku, świeżego tylko liście
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
148 kcal /
621 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska