Urządzenia i Akcesoria
Pasta z łososia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 porcji
Składniki
-
40 - 50 g cebuli przekrojonej na pół, plus kilka plastrów do dekoracji
-
150 - 200 g łososia, z puszki wędzonego, w płatach lub pokrojonego na kawałki
-
200 g serka śmietankowego podzielonego na kawałki
-
30 g kwaśnej śmietany, 12% tłuszczu
-
czarne oliwki do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
142.4 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
411.8 kJ /
98.4 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 godz. 10 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min