
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 - 50 g cebuli przekrojonej na pół, plus kilka plastrów do dekoracji
- 150 - 200 g łososia, z puszki wędzonego, w płatach lub pokrojonego na kawałki
- 200 g serka śmietankowego podzielonego na kawałki
- 30 g kwaśnej śmietany, 12% tłuszczu
- czarne oliwki do dekoracji
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 98.4 kcal / 411.8 kJ
- Białko
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Sód
- 142.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.