![Tonno sottovuoto in salsa teriyaki Tonno sottovuoto in salsa teriyaki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A50B32F0-D52C-46EF-AF82-F291546B8C34/Derivates/660c7dfc-fd10-4811-a6bc-1ca916a2728b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di tonno fresco, 4 tranci (vedere consigli)
- 50 g di salsa teriyaki
- 40 g di semi di sesamo
- 1450 g di acqua (vedere consigli)
- 1 finocchio, pulito e a listarelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Białko
- 35.2 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min