Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di tonno fresco, 4 tranci (vedere consigli)
- 50 g di salsa teriyaki
- 40 g di semi di sesamo
- 1450 g di acqua (vedere consigli)
- 1 finocchio, pulito e a listarelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Białko
- 35.2 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 dk
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1sa 20 dk
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1sa 20 dk
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1sa 30 dk
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Calamari Sottovuoto
50 dk
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1sa
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1sa 30 dk
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1sa 20 dk