Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille di verdure sottovuoto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni
Składniki
-
400 g di verdure miste (peperoni, zucchine, melanzane), a pezzi (2-3 cm)
-
20 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
2 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste
-
2 pizzichi di sale
-
1600 g di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
810 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
514 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cottura sottovuoto
54 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Bistecca Sottovuoto
1h 10min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Bocconcini di maiale dorati
15min
Calamari Sottovuoto
50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Patate Sottovuoto
2h
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min