![Ratatouille di verdure sottovuoto Ratatouille di verdure sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20157761-1649-4ace-8989-e366052b5582/Derivates/7e5884c5-570e-49dd-9af2-972350172b74.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di verdure miste (peperoni, zucchine, melanzane), a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste
- 2 pizzichi di sale
- 1600 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 514 kJ / 123 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 810 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20min
Fagiolini insaporiti
25 menit
Peperoni insaporiti (400 g)
25 menit
Verdure miste insaporite
30min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Funghi insaporiti (300 g)
25 menit