
Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille di verdure sottovuoto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni
Składniki
-
400 g di verdure miste (peperoni, zucchine, melanzane), a pezzi (2-3 cm)
-
20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
2 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste
-
2 pizzichi di sale
-
1600 g di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
123 kcal /
514 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
5.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
810 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura sottovuoto
54 Przepisy
Włochy
Włochy