Urządzenia i Akcesoria
Möhren in Zitronenöl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Zitronenschale Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält4 Streifen
-
Olivenöl100 g
-
Wasser600 g
-
Möhren fingerdick, geschält, mit 2 cm Grün (ca. 600 g)12
-
Salz½ TL
-
Parmaschinken (ca. 150 g)12 Scheiben
-
Ricotta (siehe Tipp)275 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
2127 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Marinierte Möhren
50 Min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 Min
Balsamico-Aprikosen-Marinade
6 Std. 15 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1 Std.
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min
Graved Lachs
48 Std.
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 Std. 30 Min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 Min
Zitrus-Aioli
10 Min
Zitronenbutter
5 Min