Kalte Caprese-Suppe
TM6 TM5 TM31

Kalte Caprese-Suppe

4.1 ( 9 ocen )

Składniki

  • 400 g Milch
  • 100 g Gemüsefond
  • 375 g Büffel-Mozzarella abgetropft, in Stücken
  • 200 g Ziegenfrischkäse
  • ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
  • ¼ TL Cayenne-Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
  • 100 g Cherry-Tomaten geviertelt
  • 1 TL Honig
  • 2 EL Olivenöl
  • 4 Stängel Basilikum abgezupft

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
449 kcal / 1882 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy