Kalte Caprese-Suppe

Kalte Caprese-Suppe

4.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Milch
    400 g
  • Gemüsefond
    100 g
  • Büffel-Mozzarella abgetropft, in Stücken
    375 g
  • Ziegenfrischkäse
    200 g
  • Salz und etwas mehr zum Abschmecken
    ¾ TL
  • Cayenne-Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
    ¼ TL
  • Cherry-Tomaten geviertelt
    100 g
  • Honig
    1 TL
  • Olivenöl
    2 EL
  • Basilikum abgezupft
    4 Stängel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 24 g
Kalorie 1882 kJ / 449 kcal
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...