Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 40 g de vinaigre balsamique
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 60 noix de pétoncle
- 1 mangue, coupée en cubes
- 80 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 185.7 kJ / 44.4 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 59.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soufflés glacés à la mangue
9 Std.
Cosmopolitan grenade
10 Min
Nage de médaillons de plie
Brak ocen
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Janvier - Roulés de poireau au risotto de saumon
1 Std. 10 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55 dk
Turbot sauce champagne
30 Min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 dk
Douceur mangue-Passion
15 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 dk
Cocktail Premier Empire
10 Min