Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- ½ c. à café de graines d'anis vert
- 3 brins d'aneth frais
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- 300 g de filet de colin, coupé en dés
- 80 g de fromage frais, type Madame Loïk
- le jus d'1/2 citron jaune
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 180.1 kJ / 43 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 91.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Samoussas au thon
35 Min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1h 30min
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45min
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1h 5min
Empanadillas
45min
Pizza au saumon fumé
1 Std. 35 Min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Accras de julienne
45min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Samoussas au bœuf et coriandre, épices et raisins secs
1h
Baeckeoffe aux poissons
1 Std. 45 Min
Samoussas aux légumes
50 Min