Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 510 g d'eau
- 500 g de pâte feuilletée maison
-
18
saucisses de Strasbourg
lub 18 saucisses de Francfort - 1 œuf légèrement fouettée
- 2 c. à café de lait
- moutarde
- ketchup
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1084.1 kJ / 259.1 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 19.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée mousseline
40min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30min
Tiramisu potimarron, chocolat
1 Std. 15 Min
Sapin de Noël aux lardons et au cheddar
1 Std. 15 Min
ATELIER menu 1
1h
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Œufs mimosa aux yeux rouges
40min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Mocktail Bora Bora
15 min
Rôti de bœuf, frites de patate douce et rémoulade au cerfeuil
1h 30min