Chorizo brioché

Chorizo brioché

4.6 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • 30 g de lait
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 15 g de sucre en poudre
  • 2 œufs
  • 220 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
  • 80 g de beurre mou coupé en morceaux
  • 1 chorizo (env. 400 g)
  • 1 jaune d'œuf battu
  • 1 c. à café de graines de sésame

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 569 kcal / 2370.5 kJ
Białko 23.5 g
Tłuszcz 38.7 g
Węglowodany 30.5 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 17.8 g
Sód 1578 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...