
Urządzenia i Akcesoria
Pudding ryżowy z wodą różaną, pistacjami i granatem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
150 g ryżu długoziarnistego
-
30 - 40 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
1000 g mleka
-
2 łyżki wody różanej
-
1 - 2 łyżki cukru
-
pestki granatu do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
237.8 kcal /
994.9 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
32.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
73.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA BLISKIEGO WSCHODU
11 Przepisów
Polska
Polska