
Urządzenia i Akcesoria
Pudding ryżowy z wodą różaną, pistacjami i granatem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
ryżu długoziarnistego150 g
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych30 - 40 g
-
mleka1000 g
-
wody różanej2 łyżki
-
cukru1 - 2 łyżki
-
pestki granatu do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
237.8 kcal /
994.9 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
32.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
73.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA BLISKIEGO WSCHODU
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kleisty ryż z mleczkiem kokosowym i mango (mango sticky rice)
2 godz. 55 min
Pudding ryżowy
55 min
Ryż dla dzieci
15 min
Ryż w mleku kokosowym z mango
45 min
Ryż na mleku z musem malinowym
1 godz. 5 min
Ryżowy pudding z herbatą
1 godz. 5 min
Herbata chai masala
15 min
Pudding truskawkowy
2 godz. 35 min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Deser z kaszy manny
20 min
Mango lassi - hinduski koktajl jogurtowy
10 min
Naleśniki à la Suzette
55 min