Urządzenia i Akcesoria
Risotto affumicato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
200 g di provola affumicata a pezzi (1 cm)
-
50 g di cipolla a pezzi
-
100 g di speck Alto Adige IGP a fette sottili
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio, Parboiled cottura 14 minuti)
-
50 g di vino bianco secco
-
700 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
1 bustina di zafferano
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
606 kcal /
2535 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Risotti
57 Przepisów
Włochy
Włochy