Zuppa di porri e formaggio

Zuppa di porri e formaggio

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di olio vegetale
    20 g
  • di carne trita mista
    500 g
  • di porro a rondelle (5 mm)
    200 g
  • di acqua
    600 g
  • di brodo vegetale in pasta
    1 cucchiaino colmo
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di panna acida
    200 g
  • di formaggio a pasta fresco alle erbe aromatiche
    200 g
  • di erba cipollina fresca a rondelle, per cospargere (opzionale)
    ½ mazzetto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 625 kcal / 2619 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 53 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...