Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio vegetale
- 500 g di carne trita mista
- 200 g di porro, a rondelle (5 mm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di brodo vegetale in pasta
lub 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di panna acida
- 200 g di formaggio a pasta fresco alle erbe aromatiche
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle, per cospargere (opzionale)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2619 kJ / 625 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney di zucca e albicocche
Pas d’évaluation
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 min
Minestrone
45 Min
Insalata di couscous
50 Min
Dip di tonno
5min
Zuppa di rape
30 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Zuppa di zucca
35 min
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Polenta con ragù di funghi
45 Min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min