Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio vegetale
- 170 - 200 g di porri, la parte bianca, a fette (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Composta di mele
20 min.
Purea di patate
45 min.
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 min
Contorno di zucchine
30min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min.
Couscous di cavolfiore
No ratings
Composta di mele
20 min.
Passato di verdure
50 min.
Ragù di carne alla bolognese
1h 30 min.
Torta di pane
1h 20min
Verdure stufate
45 min.
Fagiolini al pomodoro
55 min.