
Urządzenia i Akcesoria
Feta al cartoccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
prezzemolo fresco senza gambi½ mazzetto
-
di cipolle tagliate a metà60 g
-
di pomodoro tagliati in quattro400 g
-
di formaggio feta a pezzi200 g
-
di erbe aromatiche miste, secche (ad es. origano, salvia, timo, rosmarino)1 ½ - 2 cucchiaini
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe macinato1 pizzico
-
di crème fraîche, min 30% di grassi200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
303 kcal /
1270 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ricette sane e veloci
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria