Feta al cartoccio

Feta al cartoccio

3.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • prezzemolo fresco senza gambi
    ½ mazzetto
  • di cipolle tagliate a metà
    60 g
  • di pomodoro tagliati in quattro
    400 g
  • di formaggio feta a pezzi
    200 g
  • di erbe aromatiche miste, secche (ad es. origano, salvia, timo, rosmarino)
    1 ½ - 2 cucchiaini
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di crème fraîche, min 30% di grassi
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 303 kcal / 1270 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...