![Scalogno brunito (250 g) Scalogno brunito (250 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4df10168-d5a5-4bd4-a23b-e629674e3236/Derivates/4f03bed0-a046-4376-93c7-e5cbbd3be48e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g di olio extravergine di oliva
lub 10 g di olio di oliva - 10 g di burro
- 250 g di scalogni, puliti e a metà per il lungo
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle e aglio insaporiti
20 Min
Cipolle dorate (200-300 g)
20 Min
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25 Min
Scalogno insaporito (250 g)
20 Min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1u.
Cipolle e aglio dorati
20 Min
Cipolle insaporite (300 g)
20 Min
Cottura del riso basmati
35 Min
Scalogno insaporito (350 g)
25 Min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 Min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min